Gluten GO

09.05.2016
Gluten-GO-25tbl

Gluteenipitoisten viljojen kanssa

Gluteeni on vehnässä, rukiissa ja ohrassa esiintyvä proteiini. Sitä ei ole kaurassa, mutta kaurassa voi olla epäpuhtautena gluteenipitoisia viljoja, ja siksi monet gluteenia välttävät käyttävät vain ns. puhdaskauraa. Gluteeniproteiini sisältää paljon proliini-aminohappoa ja on siksi vaikeasti pilkkoutuva ruoansulatuskanavassamme. Myös maidon kaseiiniproteiini on samanlainen.

Entsyymeistä voi saada apua näiden vaikeasti hajoavien proteiinien pilkkoutumiseen.

Gluten GO sisältää kolmea erilaista entsyymiä, jotka pilkkovat tehokkaasti gluteenia. Ne hajottavat myös maidon kaseiinia. Kaksi entsyymeistä pilkkoo proteiinia sen keskeltä ja kaksi proteiinin päistä. Näin gluteenin pilkkoutuminen on tehokasta.

Gluten GO on tehokas ruoansulatusentsyymivalmiste käyttöön gluteenipitoisten viljojen kanssa. Se sopii erityisesti gluteeniherkille. Tuote ei sovellu keliaakikoille eikä korvaa keliaakikon gluteenitonta ruokavaliota.

Pienet, helposti nieltävät kapselit ovat kätevässä taskupakkauksessa.

Suomessa valmistettu Gluten GO on on gluteeniton, maidoton, laktoositon ja liivatteeton. Ei eläinperäisiä ainesosia.

Saatavilla apteekista.

Yksi kapseli sisältää:
Pepsiini 500 SAPU
Proteaasi 75000 HUT
Proteaasi DPP-IV (dipeptidyylipeptidaasi-4) 125 DPP-IV

Käyttötarkoitus
Gluten GO sisältää kolmea entsyymiä, jotka tehokkaasti pilkkovat viljan gluteenia. Ne pilkkovat myös maidon kaseiinia. Sopii käyttöön etenkin gluteeniherkille. Tuote ei sovellu keliaakikoille eikä korvaa keliaakikon gluteenitonta ruokavaliota.

Koostumus
Nieltävä kapseli

Käyttö
1 kapseli ennen ateriaa nesteen kera, tarvittaessa annostuksen voi kasvattaa 2 kapseliin ateriakerralla.
Sopii päivittäiseen ja myös pitkäaikaiseen käyttöön

Pakkauskoot
25 kapselia kätevässä taskupakkauksessa

Säilytys
Huoneenlämmössä hyvin suljettuna. Ei lasten ulottuville. Säilyvyys 2 vuotta.

Save

Save

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone